Header

Tuesday, February 09, 2010

TAMBAHAN: Info tentang Easy RHB

Rentetan dari info psl loan easy asb from easy rhb.
Ada yg terkompius..

Easy RHB adalah cawangan yang independent..
Bukan cawangan RHB Bank..
Tp dia cwngn yg warna pink tu...
Org panggil rhb pink!

Pakej loan asb from easy rhb ngn rhb bank adalah berbeza!

Apa yg menarik mengenai easy rhb ni ialah kita akan dpt tau samada lulus or tidak permohonan tu serta merta..

Utk loan easy asb, korang just bwk buku asb n mykad..

Then dlm 15min dia keyin kat pc (korang leh tgk apa yg dia keyin sbb ada 2 monitor)
Lps dia submit terus keluar result.. Lulus or not..

Senang kan?

Tp keburukan dia ialah permohonan di evaluate oleh sistem..
Xde budi bicara mcm loan yg manusia handle..
Mana tau kot2 korang ada loan kete yg dh nk jual.. If manusia yg handle loan tu kita leh bgtau.. But sistem yg handle, dia masukkan as commitment jugak!

Ok.. Harap dh jelas..
Easy RHB adalah cawangan berbeza dgn RHB Bank.

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

2 Comments Uols:

Cath J said...

ma kaseh utk info ini.. ^_^

zyzan said...

salam nas,ko bg info cmner nk wat od asb,alang2 ko dh tau share sket kt aku

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!