Header

Monday, March 01, 2010

Dia dah nak sampai dah !!!

Kata Sales Advisor tu, yang di tunggu tu dah ada di showroom...
tapi....

nombor plate tak kuar lagi...
tgh tunggu queue utk WTQ... now WTP dah 7xxx..
aisshhhhh...

leleh ayaq liuq dah ni..
rasanya tak dan this week la camni...
aiyooooo..

penantian suatu penyeksaan..

dia datang... teng teng teng...


saje ngengada nak blur kan.. hahaha

*mv tiap malam jeling sinis kat aku.. mana taknye.. tiap malam aku dok browse forum2 psl moto ni.. saba la syg ye.. biasa la.. awal2 excited lebey.....

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

4 Comments Uols:

Mr.N said...

fewiiittttt hehe..=)
bro...R1 xmau ka...?? laju tuh haha...

prebetsabu said...

laju2 nak pi mana....
umur dah 30an ni santai je la leh romantika ride with mv..

kang r1 kang tertonggek sini sana.. haha

nURmALa mAZLan said...

fheewwittt~
best wo~ nnt leh konvoi mereka2 yg bawa moto2 besaq ni kan

Cath J said...

Fuh yoooooooooo beli itu ke??? wowwwwwwwww.......

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!