Header

Tuesday, March 02, 2010

LIVE: restoran nasi ulam yang hampeh

Ahkak rasa ni la last ahkak mkn kat Restoran Nasi Ulam cawangan Reko Central!

Mendukacitakan!

PS oder nasi kosong n ayam masak merah...
Fuuhhyoooo...
Yg smpi bukan ayam masak merah tapi bawang masak merah!

Ayam yg ada bape keping je!
Tengok pinggan mmg la penuh
Tapi penuh ngn bawang besar

Bila PS asingkn bawang tu terserlahla ayam yg sgt sedikit itu!
Xberbaloi rsnya rm4!

Please la...
Dh bgtau kat staff dia... Tak terjawap
Nnti nak cr bos dia...

Sgt x value for money

Sian PS terkulat2 je tgk lauk tu...


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

3 Comments Uols:

ArELeEz said...

suh chef kedai tu tukar name menu la.. ayam masak merah kpd bawang masak merah. ha3..

Ray said...

Kat area Reko tu pun ada penah makan tp x ingat lak nama kedai tu...ala...yg kedai besar tu..Komplen gak dekat kedai tu sebab order jus jambu batu pink tu tp byk ketul2 buah tenggelam. Jus apa tu???Agaknya guna 2 hiris je buah tu konon nak wat jus. Saya komplen kat budak tu baru depa tambah lagi. Haii...meniaga stail apa cemtu?? Rezeki yg kastemer x redha bukan halal la namanya kan?

tuberose78 said...

4 hinggit ayam ciput tuuu!!!! cehhh... sabau jer la...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!