Header

Sunday, March 14, 2010

LIVE: Sanggup tu!!

Sampai lo ni ahkak masih confused ni. Bukan apa uols prebetsabu bangun2 pg sesiap then bitau ahkak dia nk turun bawah nk cuci moto...huhu

Ahkak cam...huh!! Laki ahkak ke ckp camtu td...confused ahkak uols.

So far weols dh ada 3 kete semua beli yg baru2 belom pernah lg nk cuci sndrik uols semua htr kedai ini dpt "mamat" cruise ni dia sanggup cuci sndrik uols...huhu

Sian yg lain2 tu kan even beli rege lg mahal dr mamat cruise tuh tak tersentuh tgn prebetsabu nk basuh sndrik...huhu sabau jelah kan


Sent via BlackBerry from Maxis

Camna?

3 Comments Uols:

Cath J said...

ala.... tu la hidup 'bermadu' hahahhahahaa..... madu motor... hahahahha...

jgn marah ya... gurau.. ^_^

Uncle Dol said...

Parah.. Parah..

Takpe, memula je tu Kak Mas. Nanti reda la keadaan tu.. Dah agak lame sket, dia dah takkan pedulikan 'mamat' cruise tu punya. Hehe...

lily lotus said...

takpe..janji dia tetap depan mata..hihi

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!