Header

Thursday, April 22, 2010

Avin Nurdamia Alhamra




Haaa aku tau uols sure winduuuuu ngan anak dara ni kan.....my lil princess nih kan...ala aku tau even uols tak ckp pun i know yg uols semua winduuu ngan dia kan....

betul tak????

ok this n3 mmg aku nk letak picca dia je pun.....hehehe nk lepaskan windu uols semua...now dia sungguh ler manyak mulut tau....sgt manyak uols...fenat nak layan tau....:) ala² kepochi pun ada gak kdg2 tuh...hahaha


dia sgt pandai menyanyi.....dan menari...hobi dia lah tuh....paling minat ngan akim....adoyaiii. Nih semua penangan bibik dia lah nih...bibik yg minat akim gi tarik smpai ke anak dara nih pun minat akim tau....lagu akim bengang ngan inilah cinta tuh mmg feberet dia lah....hahahaha

pantang klu dgr music...mesti nak bergoyang uols...minat music...minat menari...bergoyang dangdut pun giler pandai....hahahaha tp bonda ngan walid dia berdoalah moga2 dia besar nanti jangan ler jadi artis klu boleh....hope so tp klu dah minat dia nak wat camne tp klu leh janganlah....huhuhu


dia dulu manja giler ngan walid dia...but now dah nampak dah dia xleh berenggang ngan bonda dia lak....asal bonda nak gerak sket jer mesti sebok² tanya pastu dia nih suke giler shopping dan windows shopping....yg nih xper bonda suke.....leh teman bonda shopping nnti bila bonda dah tua...walid ok boleh tinggal kat umah...wat solat tahajud....gi masjid..gi madrasah semua...ahaksss...ok2 bonda gurau jer walid leh la join sesama (kena pujuk cecepat nanti walid majuk....ahaksss)

Dia jugak sgt suke berfesyen...serius....baju nak pkai yg dia pilih sendrik if dia dah suke ngan baju or seluar tuh hari² nak pakai yg sama if kita nk pakaikan baju yg lain dia akan tanya jugak mana baju yg dia suka tuh but then bonda selalu ler tipu sunat dia ckp baju tuh dirty bonda dah soh bibik wash....so dia paham lah (ngan harapan nanti bila dia dah besar nnti....jgn dia cubit bonda sebab selalu tipu sunat dia....wakakaka)


Pastu dia dah pandai memilih makan jugak....asyik mintak bonda n walid bawak dia makan McD ngan KFC jer hari²...pastu bonda pun tipu sunat jugak....bonda selalu akan pujuk dia ngan ckp...."ok boleh jer nanti tomorrow/next time kita gi ye.......bila-bila" bonda ckp bila2 tuh slow je....pastu bonda tgk walid n weols senyum sambil tahan gelak...ahaksss

Tp kan bukan bonda n walid jer pandai tipu sunat avin damia kengkadang dia pun pandai tipu sunat bonda ngan walid jugak but dia lebih pada pretend lebih la.....hahahaha

Dia selalu bila bonda n walid nak marah2 dia bila dia wat salah dia akan wat mcm menangis beria² lah...pastu bila kami just ignore jer dia mesti nangis makin kuat then mintak nak hugggggg pastu bila kita hugggggg jer terus hilang air mata uols....wakakaka

Tapikan uols apa² pun pangai dia...mcm² mana pun dia punya peel...weols tetap sayang dia sampai bila². Weol syg dan akan selalu syg dia walau mcm mana pun keadaan dia...insyaallah moga dia akan membesar menjadi anak yg solehah dan berjaya di dunia dan di akhirat. Dialah juga penambah perisa dlm hidup bonda dan walid.


**bonda n walid sayang avin damia sgt²......XOXO from bonda + walid**

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

2 Comments Uols:

prebetsabu said...

huhuhu cute!

dan avn damia jugak pandai pretend sleep!

atty's said...

SAMA MCM AKAK..SUKA AKIM ..GAK.

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!