Header

Wednesday, April 21, 2010

LIVE form ShangriLa, Jakarta

Hari ni pg2 sudah checkout dr Hotel Kristal at Jakarta Selatan n moved to ShangriLa hotel at Jakarta pusat not to checkin here but just to have a breakfast n meeting wth new client.

Fuhhh...I'm full already. Giler byk lah choices of dish kat sini...huhu patut ler our counterpart kat sini kok bilang disini buffet yg paling meriah skali...mmg betul2 meriah la

So sy just beristirehat bentar kerana slps meeting ini saya ada meeting lain lagi dan kemudiannya langsung ke airport maybe..:(

I'm sad coz xde masa utk shopping xpe next time sy akan dtg lg kesini but I'll will make sure not for biz trip just for holiday trip mayb...bln 8 saya akan dtg lagi ke indonesia tp bkn ke jakarta kerana akan ke bandung aje...shopping heaven...hiksss

Ok see u again....daaa...once...oopsss prebetsabu I missed u...avin bonda nk kiss...bonda syg avin sgt

Daaa

Sent via BlackBerry from Maxis

Camna?

5 Comments Uols:

prebetsabu said...

hamboi3........
sempat lagi angau ngn Once dewa dia tu ye..

lek lok jg diri tpt org!

kami menunggu kepulangan bonda!

atty's said...

nextime mas g nak kim swimsuit muslimah ....takecare ..

Cath J said...

wahhh jauh nyerrr... :)

masviona said...

PS, ala ps mana ada angau pun just admire jerlah...ahaksss

atty, insyaallah kty...yg trip nih nama pun urusan kerja jd xsempat nk jenjln kelain langsung

cath j, jakarta tak jauh sgt lah cath j....:)

lily lotus said...

kan best kalau biz trip boleh bawa family sekali..hehe

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!