Header

Monday, May 24, 2010

Avin @ Annur Hospital

Pepagi lagi uols ahkak bkn kuar g opis but g spital Annur...huhu

Naluri seorg ibu n isteri nih sememangnya betul la. Mlm td aku dh agak dh Avin ni mcm nk demam je ni coz mlm td dia lain mcm sket padahal siang harinya dia ok je dok melompat2 ngan sepupu2 dia xde sket pn tanda2 nk demam

But yg buat aku prasan masa ptg tu dia start nk berak byk kali n yg last tu mcm ala2 cerries the berries sket kan...so aku dh agak dah la

Pastu tambah lak mlm tu dia xaktif mcm biasa then masa nk tido tu aku dh trasa mcm dedar sket...haaaa bgn pg trus dia flat uols...sian anak bonda

Hope dia cepat sehat coz bonda xleh cuti ada kerja sket nk siapkan bonda just mtak time slip je sat...sian anak bonda ni

Sent via BlackBerry from Maxis

Camna?

6 Comments Uols:

rasp said...

slalunya gerak hati ibu tu mmg betul kan...
neway hope dia cepat2 lah recover...
cian dia...

ArELeEz said...

cian avin.. semoga cepat sembuh, ye avin.. aminn..

Iera said...

moga avin cepat sembuh..

CatlinaFly said...

ciannye avin..along mcm muke nak nagis je dlm gmbr ni..get well soon ye avin, bonda risau tu

masviona said...

rasp, tulah kan sis mmg instinct nya sgt kuat....neway thanks sis

areleez, hope so...thanks leez

iera, thanks aunty iera...:)(bonda dia tlg jwbkan bg pihak)

catlina, ye ke ateh...huhuhu. actually along self taken tuh coz walid damia g parking kete....huhu saje ler cover coz nnti org dlm spital tuh pelik lak kan..hehehe

El-Zaffril said...

Semoga Avin Damia cepat sihat

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!