Header

Wednesday, May 26, 2010

Dokumentari Gold Coast - Part 6: OZ Neighbourhood

ini picca di snap dr luar bilik weols.....blah blakang hotel weols

ini ahkak mv lah kan.....hahaha berposing di depan pintu bilik hotel antara yg plng economy yg leh weols pilih...:)

klu ahkak mv ada sure ler prebetsabu pun ada gak dia pun sebok lah nak posing sama kan...ahaksss



Kat n3 kali nih, ahkak nak skip dulu bercerita pasal perjalanan weols ke movieworld ke seaworld or ke Brisbane ke but ahkak mv nak bawak uols semua berjalan² melihat kawasan jajahan kat sekitar Gold Coast, Queensland nih uols.

Jom kita ke GC territory....hiksss melihat² taman² perumahan depa, tgk² lake garden depa....fuhhhh mmg tenang n mendamaikan gitu uols nak² lak bila tgk kawasan tanah lapang berumput hijau depa tuh....dan² tuh mata jadi ngantuk pala jadi berat terus badan pun rasa nak landing jer uols

Serius lah padang² rumput depa tuh, rumput yg jenis hijau bersih gitu pastu rumputnye tak panjang² dan juga jenis yang tak kotor tuh camne eh nak explain. Nanti² lah ahkak explain....muahahahaha

ha nih uols rumah² persendirian jer nih..siap ada jeti sendrik tuh maklumlah ada bot persendirian gitu kan....hiksss


ahkak tumpang bergambar jerlah sesambil berangan mana lah tau kot² satu hari nanti ahkak ke yg dok n menginap kat situ...hiksss

haaa nih ada gambar rumput² depa.....serius spesis rumput nih tak sama macam kat mesia kot. Dia pendek² jer pastu dia tak kotor, i mean kekotoran tak lekat lah...alamak camne eh failed lah ahkak bab2 nak explain² nih....huhuhu...im sorry!


kat tgh² jalan pun amik gambar gak...ahakss nih sbnrnya jln kat taman perumahan depa so sunyi n tak banyak kete so leh lah posing kan.....say cheese!!


pastu masa weols jenjalan makan angin tuh weols jupe caravan nih so apa lagi kan bergambar ler....dah kat mesia mana lah nak jupe bendalah nihh kan.


posing lagi ala² model caravan nih....amacam uols ada gaya tak ahkak mv jad ambassador.....uweekkkk. Actually banyak lagi ahkak posing kat sini mcm² gaya ada but segan lak nak letak sini...hahahaha


posing jgn tak posing gitu kan...:)



sampaikan dalm lift pun ahkak belasah jugak uols maklumlah ahkak feeling model gitu hr tuh kan...hahaha


tak rasa² ahkak lah prebetsabu lagi hover kannnn.....siap duduk tuh kat atas jalan kat depan umah org tuh...ahahahah


Kesimpulannya mmg best ler trip kali nih.....leh jenjalan luas kan pandangan banyakkan pengalaman kan...syok skali.....wahhh tetiba rasa nak gi vacation lagi...harus kerja kuat nih kumpul uwanggg mau holiday lagi...ahaksss


So utk next episod yang tak tau bila ahkak akan update kan.....ada masa update lah tuh.......insyaallah ahkak akan update psl bendalah nih...hiksss



Layannnn!!!!!!!



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

3 Comments Uols:

prebetsabu said...

mmg amat syiok kan kita pi main terjah ke masuk ke tpt perumahan dorang...

persekitaran rumah2 dorang sunyi je.. tenang la kalau duduk situ..

and yg paling penting, bersih, kemas dan teratur.. tak nampak pun sampah2 dia kene selongkar anjing ke.. rumput panajng ke even tepi jalan.. lalang apatah lagi.. cuba kita tgk uma kita sendiri.. dgn sampah kat dalam tong luar kene e=selongkar anjing.. bau busuk.. lalang kat laman.. hahahaha

cuma terkilan je masa kita g sana tu tak sempat nak pi terjah kawasan perumahan kampung diroang...

apapepun, best!

*itu Hummer Limo tu mmg mengancam!

El-Zaffril said...

El-Zaffril baca
Mode: masih jeles dengan percutian korang

lily lotus said...

wahh..jgn gi migrate ke sana plak..rindu nanti..hihi

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!