Header

Friday, May 14, 2010

Gold Coast n Brisbane -Sneak Preview

Hi uols....layan picca jerlah dulu ye uols...ni semua dari digicam hijau sony ku...dari D80 prebetsabu di belom proses lagi..weols now kelam kelibut sket balik mesia 12hb dah petang 13hb dah start keje pastu ngan bibik lak yang dah melarikan diri kan so paham² jerlah kan....huhuhu

Layan jerlah dulu yang ni ye...weols gi vacation ni sengaja pilih bulan Mei coz besday prebetsabu kan jatuh bulan nih dan weols gi fully duit poket sendrik ye xde sesapa pun yg nak sponsor....ahaksss...naik air asia sudah janji dapat sampai sana...have fun n....shoppppppinggggg....hahahaha...layan!!!


dalam flight...camho harus...hiksss


Bird's Eye View....masa flight nak landing ahkak sempat ler snap picca 2-3 keping...subhanallah...cantiknya scenery......GOLD COAST

masa dlm kete nak gi amik ofis car rental...weols sewa kete n drive je kat sana

layan amik gambar tepi pantai Surfer Paradise


ni hari yang last² dah nih masa weols buat tour ke Brisbane....drive dari Gold Coast ke Brisbane dlm 1 hour ++ jer.....lalu highway but xde toll pun....syokkkk


ni kat Brisbane gak dari seberang sg nak ke seberang sana weols naik city cat mcm ferri kecik dia lah....syok sgt....mcm kat Sydney kan....hehehe


Oklah uols nnti klu sempat weol buat jurnal cam biasa yer....klu sempat...berkesempatan n ada masa luang...maklumlah banyak keje rumah kena wat skrang nih....ahakssss



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

2 Comments Uols:

Cath J said...

Best lah dah sampai gold coast... ^_^

the kecik said...

alahaii... kesiannya. bibik lari bila mas? masa kat umah inlaw ke?

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!