Header

Monday, May 24, 2010

MV's Guess


Hehehe biarlah dah basi pun uols ahkak nak gak tulis kat sini.....:)

Ni actually adiah masa hari ibu ritu......cumanya dia spesel sket coz beli kat Gold Coast uols...hiksss


Ahkak xdelah impi nak dpt apa² pun dr prebetsabu, cumanya masa tuh weols ada duit lebih sket kan dah alang² (sbb mmg dh budget sesiap duit utk shopping kat sana) skali ada lagi saki baki so belanja lah uols.

Kat Aussie dia punya sambutan Mother's Day mmg agak happening sket ler dr negara kita (i think so) coz gi memana pun ada je banner hari ibu nih even dekat tepi² highway pun kan ada LED display tuh pun siap ada wat reminder pasal hari ibu nih.

Dah tetiba je org nak belanja kan so ahkak tggl nak pilih je kan....sapa tak suke kan. Lagipun yg buat ahkak rasa berbaloi sket tuh coz dia punya rege klu di convert ke RM tuh adalah sedikit murah....hhihii

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

3 Comments Uols:

prebetsabu said...

if u like, i like oso..!!

hepi mothr's day.. nnti tunggu avin besar, sng b nak pakat ngn dia kita kasik surprise!!!!

i know u like surprises..!

El-Zaffril said...

Wah MV... sudah jadi guess punye dutakah?

Cath J said...

Very nice.. ^_^

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!