Header

Tuesday, May 04, 2010

Nak pi main air jauh² pulak...

assalamualaikum uolsssss!!!!!!!!!!!!!!
lama betul ahkak menyepi... sesekali PS take over tu pun ngn entry LIVE ajorkk.. nak kata bz, mmg la semua org pun bz kan.. tapi resepi yg cukup padat membuatkan team mv.com tak dpt nak keep up ngn blog weols sendiri ni ialah bz + anak yg lasak + malas... hahahhaha

so oleh kerana hiruk pikuk kota yang menyesakkan jiwa dan ragaku ini silalah terbeliak ngn ayat sastera ahkak ni ye maka sudah tibalah masanya utk weols team mv.com ni utk melepaskan, melempiaskan nafsu.. eh ada plak.. melempiaskan segala kekusutan dalam jiwa dgn percutian plak...

and destinasi weols kali ni, kat sini............................... :-


ahkak tak dan langsung nak prepare persiapan apapepun setakat ni.. dok tak cukup tgn nak membereskan keje semua ni..
tapi soal kereta sewa and penginapan di sana, alhamdulillah dah settle.. tinggal lagi, nak bawak diri weols ni kesana n terjah je segala bende yg ada!

wohoooooooooooooo.. cuti!

erm.. korang try la tgk2 mula 6-12may ni nnti kot2 ada entry selit2 LIVE dari sana ke..

Doakan keselamatan and keseronokan kami di sanaaaa!

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

6 Comments Uols:

atty's said...

JANGAN LUPA BAWA KANGGAROO BALIK EH..SEMOGA SELAMAT PERGI DAN KEMBALI..

momguess said...

kawe nak sobenir
hahahhahah

kojah said...

bestnyer kakkkkkkkkkk

nak fm...hikhikhik

*tak malu tol kojah nih =P

Cath J said...

happy traveling!!!! ^_^

Mummy Dasy said...

selamat pergi dan balik..bawak kangaroo tuk Avin nnt hehehe

prebetsabu said...

Thanks semua..

Insyaallah mlm ni bertolak ke sana..
Now musim pertukaran autumn n winter.. Agk sejuk nnti.. Moga badan xterkejut..

G mmg backpack.. Perancangan pun last minit.. Moga semua bjln lancar..

Souvinir? Nnti kitorang belanja gamba n story je la as ole2 ek.. Duit aud mahal la skrg hahahaha

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!