Header

Friday, June 11, 2010

AMARIN heavenly THAI


Malam Sabtu last week, weols ada big family dinner utk meraikan sesuatu (ofkoz lah yg mengembirakan kan...dah kata meraikan...hiksss).

Setelah dipersetujui oleh semua ahli kariah n jemaah....hahaha maka kami pun dgn sepakat kata memilih Restoran Amarin Heavenly Thai nih kat 2nd floor, Mid Valley Megamall, Kuala Lumpur City Centre (Wahhh nama penuh tuh....hahaha) dan yg plg penting telah di approved kan oleh Kak Iena (aka enzek) selaku tukang bayar malam tuh kan

enzek.....hehe thanks kak iena moga tambah² murah rezki lepas nih eh pastu leh banje weols lagi...haha. Insyaallah moga² murah ler rezki kita semua....alhamdulillah.


still in progress.....

Rasanya ahkak mv xsampai lagi masa ni nih...hehehe ahkak gi melencong dulu sementara nak tunggu yg lenlain sampai ahkak gi melencong ke Charles n Keith, gi Carlo Rino gi butik MnG....hehehe. Nasib baik masa xlama klu idak rasanya ahkak dah tersesat buatan sendrik dah membawa diri ke the Garden (hehehe leh ushaaa COACH lagi) usha jerlah...hahaha

Lepas tuh dah dok tergila² kan kat satu handbag kat Carlo Rino tuh, nasib baik ler prebetsabu pandai pujuk dia bilang next week saja dia mahu ke syurga membeli belah in the world kan...mana lagi kan uols Paris lah kan so dia soh ahkak mv tunggu je manalah tau ada rezki kan...ahaksss. Tak pe² kalau nak beli untuk v kan b v sanggup korek duit simpanan....hahahaha


Ok jom kita baca doa dulu then baru leh menjamu selera ngan puas hati kan...syukur!



yg anak dara nih sebok lah nak makan nasi ngan EGGGGGGG......even kat atas meja mlm tuh ada mcm² menu yg best² semuanya dia sebokkkk lah nak eggg gak....adoyaiiiii

Nasib baik makan gak pujuk malam tuh, sbb dia tgk sepupu² dia yg lain makan ok jer semangat jer dia pun semangat gak ler klu idak sure ngamuk nak egggggg gak. Hari² makan eggg sampai kentut pun bau telurrrrr tau avin damia.....hurrmmmm smelly ok!!!



alhamdulillahh syukur nikmat....dah kenyang dah weols mlm tuh

di akhiri ngan picca nih....hehehe...baju weols anak beranak adalah sepesen kerana di beli di Movie World, Gold Coast Australia....hiksss


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

6 Comments Uols:

lily lotus said...

selamat meraikan the good news :)...semoga lebih byk good news in ur family yer

masviona said...

lily, thanks dear...amin

El-Zaffril said...

Wah... avin makan egg je... senang la emaknye memasak...

shaid said...

tahniah kpd yg mraikan...meja mkn nmpk cam meja meeting lak kan :)

the kecik said...

Mas..
LV kat europe naik harga since currency depa turun. and harga LV sini dah turun. So, better beli sini je = D

Anyway, if PS dah alang-alang gi Paris, try grab something else. Gucci or Prada or else. Sbb yang naik harga, LV je. Tapi Chanel and BV pun menarik tu Mas = D

masviona said...

el, dia mmg suka mkn egg...xsenang gak kdg byk gak songgeh dia....hiksss


shaid, hahaha...makan reramai mcm tuh la...:)

kecik, owh yeke...thanks coz sudi sharing info nih...tq tq

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!