Header

Thursday, June 10, 2010

Avin Tulis


Nilah dia hasil seni kerja tangan dan kekreativitian Avin Nurdamia Alhamra yang pertama di hasilkan kat skool dia.....hehehe

Petang tadi masa amik dia kat skool, dia nampak je aku kan terus jerit bonda tuh avin tulis tuhhhhh.....aku terus ler pandang kat papan annoucement kat tepi kiri tuh skali mmg ada nampak ler hasil kerja bebudak di tampal kat situ....:)

Memula ingat nak snap picca jer skali prebetsabu soh amik terus, try tanya cikgu dia pun cakap leh amik kan so aku apa lagi terus amik ler nak balik tampal kat bilik dia....hehehe.

Dalam kete weols sebok ler dok puji² dia kan....hehehe then dia pun tersipu² malu ler uols.....shy²...meeeeowwwwww gitu kan....hiksss

Ahkak sebagai bonda dia bangga giler uols...hehehe, yang lagi ahkak mv terharu sebab dia pilih green color tuh as a background color tuh....hiksss. Ahkak dah tanya ler cikgu dia betulke avin jer yg colorkan nih semua dan cikgu dia ckp mmg betul pun....hiksss. Kira oklah tu kan budak yg belom masuk 3 thn lg kan

Tak sabar nak nunggu dia dah pandai melukis nanti....:)


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

3 Comments Uols:

El-Zaffril said...

Kak Mas... wah... dia lukis kumbang

Anonymous said...

gambo kura-kura tuh...mmg ler ijau haha

masviona said...

El, kumbang tuh bukan dia yg lukis lah....cikgu ler yg lukis dia just kaler² jelah....hahaha

anonymous, itu bukan kura² lah itu ladybird dia ckp...xkisah ler kura2 ke kumbang ke apa2 jelah budak² nih bkan tau kaler apa2 pun dia main warna jer.....yg budak² lain pun warna pun ada kaler merah, hitam, kelabu, biru semua ada....kanak² mmg penuh ngan imaginasi...hiksss

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!