Header

Friday, June 18, 2010

Cerita Ceritu yg Hampir Basi




Tengok gambar kat boat kat ats nih sure uols ingt ahkak gi cuti² ke mana² pulau lg kan....xde² nih saje je masa weols turun ke Pekan n Kuatan last month kan jenjalan lahh kat pekan ptg² tuh nampak lak boat nih so terus prebetsabu snap....nih depa baru balik dr g mancing nih


Anak dara nih lah yg eksited nak benti coz dia nampak sungai kan, terus terpekik² dlm kete...."Bonda Sea Water!!!!"..... "Walid Sea Water"....Avin nak sea water x 100 (huhu saya tipu 100 kali tuh but mmg byk kali lah kan) makanya ahkak pun soh ler walid dia benti sat layan kesukaan dia kat sini sat kan


dia demam masa nih (sepanjang 3h2m weols kat sana dia asyik on off demamnya...siang ok sket dh petang² mula lah suhu naik mendadak)

happy giler time nih apa yg bonda buat semua dia nk ikut....hahahah (mmg anak bonda lah nih...kihkihkih)


Avin nih mmg pantang nampak lubuk ke, sungai ke tasik ke laut ke...semua dia tibai sea water je....hahahaha. Dulu ahkak ada gak try ajar dia ckp river kan....terus dia jd pelat xreti nak sebut sea water dah kan so ahkak pun ckp kat walid dia belasahh jerlah walid lantak dia lah dia nak sebut sea water pun nnti2 dia dh besar sket baru kita ajar dia mcm mn nak differentiate semua benda tuh kan


Oleh sbb semua hotel kat pekan tuh dah full house makanya weols pn xde pilihan terpaksa dok kat hotel yg dekat ngan Istana Abu Bakar nih....Polo Inn klu tak silap but mmg agak uzur dah ler hotel nih belasah jelah coz 1 mlm je pun

Hotel nih mmg betul² dekat lah ngan hotel nih, kiranya akan lalu kawasan istana dulu then baru masuk hotel. Jadi sempat ler weols bergambar kat sini....hahaha

sian anak bonda demam....serius aku xleh tengok muka avin damia masa dia demam....giler kesian uols...sayu je tgk tetiba nak ngalir air mata coz mata dia akan jd kuyu jerkan.....agaknya semua ibu² kat seluruh dunia nih akan rasa mcm tuh kot


memula takut² lepas tuh satu padang dia nak berlari kesana kesini even tak larat sgt pun

bonda terpaksa posing sama coz nak menyakinkan avin damia xde apa² pun...horse tuh ok jer....hahaha (tetiba bonda yg lagi hoverrr dr avin lak..ahakssss)

bonda tak ready lg pun walid dh sebok nak snap....apa lah walid nih...hahaha

muka happy bapak yg ngalahkan muka happy anak....hahaha

Kat hotel nih gak ler weols celebrate besday prebetsabu.....hehehe....just a simple celebration. Xsempat nak prepare doe!. Ini pun kiranya ahkak g beli kek nih sorok² pastu nk mtak tlng staff hotel tuh simpan dlm fridge depa dulukan skali dah terkantoi uols....hahaha

Masa dlm kete ahkak dah susah kati yg si avin nih dah nyanyi siap² dah happy besday to you 2x..happy besday to walid...happy besday to u......wakakaka

Puas ler ahkak pesan uols kat avin damia jgn nyanyi tai kita nyanyi malam nnti...dia totappp llah nak nyanyi gak. Pastu jupe walid dia terus ckp "alid² ada kek....avin nak makan kek happy beday to u"....adoyaiiii geram nk lawak giler time tuh uols....hahaha


cuba perhatikan betul² kek nih uols...dimana silapnya

WAHID instead of WALID.....adoyaiii.

Padahal dah cek dah lepas budak kat kedai tu tulis still xprasan gak...masa potong pun tak prasan gak. Sampai kesudah tak perasan sehingga lah weols tgk balik picca² nih semua....hahaha

Xperlah salah pun salah lah janji maksudnya sampai....this year prebetsabu dpt manyak hadiah besday dia....sbb this year kan usia mencecah angka 3 kat depan...hiksss

Maka lepas tuh weols terus gerak ke kuantan plak......syok!!!

Amacam ada ghoper mcm kat BALI kan...but ini hanyalah di sekitar hotel Hyatt Regency, Teluk Cempedak, Kuantan, Pahang....ceritanye di lain n3 itu pun insyaallah kalau masuk dlm mv.com nih kalau tak masuk sini tersimpan jerlah dia dlm memori weols satu famili...cheers!



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

1 Comments Uols:

El-Zaffril said...

Wah... celebrate besdey kat pahang

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!