Header

Monday, June 28, 2010

Dah balik dah..

Lewat semalam, sampai dah akhirnya kat KL..

Perjalanan dari KL - Paris - brussel - amsterdam - brussel - london sgt best...
merasa dari cuaca sejuk hngga summer panas..

sampai klia, mv n damia dah sedia menanti..
dari jauh damia dah tersengih loncat2 dalam kete.. wah hepi dia ek nampak walid dia..
bonda dia plak walaupun kontrol ayu, but terserlah kegirangan kat muka dia.. heheehhe

dari klia nak balik umah, singgah pi urut kaki reflexology dulu !
tukang urut tu terperanjat pegang kaki aku dia kata keras macam batu!
keh keh keh.. sakit gille oooo kaki 10 ari dok berjalan non stop!

lepas urut tu ok la sikit..

sampai umah, bawak luggage masuk, terus kene selongkar..
hahaaha dah jadi sesi buka hadiah..

sangat seronok tgk isteri n anak gembira!!!

mata masih mata london lagi.. dah terbalik.. siang jd malam..
tunggu la sikit masa lagi aku sambung dokumentari eropah tu ye!

* sian mv.. smlm tak dan nak cerita pengalaman kat sana.. byk benar nak citer sampai tak sempat!!!! nnti ek b kupas utk v

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

1 Comments Uols:

masviona said...

im happy coz i dpt xoxo prebetsabu....hiksss

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!