Header

Tuesday, June 08, 2010

Dokumentari Gold Coast - Part 7: Sea World Here We Come

Day 3, masa weols kat Aussie weols telah menerjah Sea World (kan weols boleh pilih 2 world kan so world yg menjadi pilihan adalah Movie World n Sea World ni lah).

Kalau mcm kat Movie world last trip tuh weols xdpt enjoy sgt ride² yg ada.....bukan xdapat actually.....but weols yg tak excited sgt nak try coz weols dok asyik kejar jadual show kan...:) (pastu lg satu minor reason dia adlh sbb prebetsabu tatatutttttt.....ahakssss)

ni masa baru sampai.....pepagi lagi dah penuh dah tempat nih.

Masa weols gi tuh kebetulan mmg ramai sgt tourist daripada Japan coz depa tgh cuti masa tuh jd kengkadang tuh ada gak terasa mcm gi Tokyo.....ahakssss

ni plak saje je bergambar ngan hasil borongan masa nak balik....ahaksss. Kat sini weols dpt shopping lebih sket....hahaha

ni prebetsabu prasan cuuuuttttttttteeee ler tuh posing mcm nih....hahaha nih kalau avin damia tgk nih sure terkezutttt dia nih

ini siapa????

hahahaha...ini prebetsabu saje je snap picca dia coz ahkak ckp ler mamat yg dok jual popcorn tuh hensem gak eh.....hahaha. So dia gorammmmm agak ehhh terus snap picca mamat nih manyak lak tuh....wakakaka

mamat nih lak tgh khusyuk dok bagi....burung² n itik² tuh makan

Prasan satu mende tak???? hehehe....depa semuanya smart² kan...i means even keje mcm tuh pun but depa jaga penampilan mereka......mcm tuh ler yg wanita suke...wahhhhhh gitu (ahkak tak ckp ahkak suke ok!)


layan jerlah gambar nih dulu before ahkak cerita ngan lebih lanjut

sesambil tuh leh la ahkak carik idea...hahaha






Selain drp weols enjoy ngan ride² yg ada mcm Jet Ski Rescue, Bermuda Triangle n macam² ride yg lain lagi weols gak enjoyed ngan diorg punya show yang best² belaka tuh. Ni antara show² yg weols sempat tonton.

Untuk ride² tuh nnti weols kupas kat n3 yg lain plak lah eh....bila² ada masa lah.....hahaha

antara yg paling syok adalah show dolphin nih....serius mengujakan peparu, jantung n pankreas ahkak....rasanya prebetsabu pun sama lah




yg nih pun ahka belasah tgk gak....best lah jugak but rasanya lagi best if avin damia ada....sure lagi gamat n happening suasana kat sana....hiksss

Lagu² yg depa nyanyikan semuanya best² n happening sgt....even kita yg dah dewasa nih pun terasa nak ikut berjoget gak apatah lagi budak²....hahahah mmg syok sgt lah


show singga laut nih pun best jugak........pelakon² depa nih mmg hebat lah.....:)

selain drp jalan cerita yg menarik aksi² binatang yang beraksi pun tak kurang hebatnya coz biantang² tuh terlatih n kita akan rasa yg binatang tuh hebatnya coz pandai lak dia ikut arahan tuh kan....:)

singga laut yg bijak....hiksss




MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

5 Comments Uols:

El-Zaffril said...

Wah... tak abes lagi erk... macam panjang lagi je

masviona said...

el, adalagi lah tuh baru hr ke brape...weols g sana 1 minggu tau...hahahaha

nak menghabiskan tuh xtau lah brape lama lagi yg dulu2 punya travel pun xhbs2 lagi....ahaksss

nUR_rOsALiNdA said...

banyak nyer episode yg kita dah ketinggalan kak..adeh~

mummysyafie said...

mas, kalau avin ada mesti dier over happy tengok dolphin wak aksi kan

Cath J said...

best la... ^_^

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!