Header

Wednesday, June 09, 2010

Dokumentari Gold Coast - Part 8: Sunset di Quensland


amacam uols??? cantik tak??? cantik kan..kan


N3 nih hari kejadiannya adalah sama ngan hari kejadian Sea World coz lps je habis sesi menjelajah kat sana weols melencong ke sini lak.

Subhanallah.....serius lah cantiknya kejadian Tuhan nih. Cantik sangat uols scenary kat tepi pantai nih...serius.

Kat sana uols akan dpt tgk individu yang melakukan xtvt snorkeling sendrik², kayak even jet ski pun ramai gak


dragon ball action from mv...hiksss

view yg memukau pandangan ku...hiksss

mv yg tersenyum girang.....girang lah sgt dalam hati dok ingat kat avin damia je...hiksss


ni lg lah...subhanallah...Maha kaya Allah, Tuhan semesta alam

posing tetap posing even muka dah berminyak sakan....

badan dah penat giler dah nih seharian kat sea world tuh...kaki toksah cakap ler kandia punya lenguh tuh tapi bab berjalan² nih ahkak mv uols nih tetap mantain gitu...hiksss


sempat posing before malam menjelma, kat sini kol 5 tuh dah gelap dah...hiksss

mamat hensem yg control macho....ahaksss

mamat tuh dah ler hensem skettt pastu control macho pastu perasan lak nak soh org OZ tuh tengok dia punya patch logo choppers garage tuh....wakakaka mcm ler org kat sana nak heran sgt...ahaksss

yg nih awek yg penuh semangat nak gi cecah kaki kat air laut OZ...ahaksss. Biarpun tinggi giler kot dr atas nk turun cecah paras air laut tuh....tapi totapppp bersemangat uols

gigih n bersemangat waja....n akhirnya kejayaan dlm genggaman....ahaksss

pastu purak² tertido kepenatan...hahaha


Ok dah kita sambung next episode lak lah actually ahkak xde idea dah nih..ngantukkkkkssssmau sleeep dulu...hiksss


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

3 Comments Uols:

El-Zaffril said...

Bestnye sunset

atty's said...

cantiknya ....gambar.sunset tu

Cath J said...

beautifullll sunset...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!