Header

Thursday, June 10, 2010

Dokumentari Gold Coast - Part 9: Shopping @ Pacific Fair n Harbour Town

ni kat pacific fair...memula smpai so mood utk bergambar masih memuncak gitu kan. Agaknya kesian tgk weols dok camho jer (camho = self taken ye adik² kakak²) kan lalu sorang auntie (auntie but dia punya dressing kalahkan anak dara uolss....hiksss) dia dtg offer nak tolong ambikkan gambar weols berdua....hehehe

Haaaa...ni lah dia part yg paling best mv nak criter kat sini....wakakaka. Prebetsabu dia mmg memahami ahkak mv lah uols.

Sehari suntuk dia peruntukkan masa untuk weols bershopping²an...ahaksss (elehhhh memahami lah sgt kan.....dia sengaja dengkiii kat ahkak tau dia plan hari utk shopping last² day sbb last² day pempaham lah kan poket dh hampir kempis kan...ahaksss) tapi xperlah janji sempat gak ahkak shopping....mmg heaven sesangat lah...hiksss

Ok memula weols menjelajah Pacific fair coz dekat ngan area Islander (hotel weols tuh) dalam tgh hr gitu baru weols gerak ke Harbour Town lak for me lah if nak compared mana tempat yg lagi syok nak shopping kan i lagi suke pacific fair dr segi suasana n surrounding dia lah but dr segi harga tuh rasanya dedua tuh lebih kurang je...ada barang nih murah kat sini but ada barang tuh lak murah kat sana....haaaa macam tuh lahhh

oklah uols usha² dulu picca nih kan...manalah tau kot² ada barang yg uols terbekenan ke apa ke kan leh lah uols tgk kasi puas dulu....dah ada rezki nnti leh lah uols terjah pi sana sendirik kan...hiksss






uols ahkak mv berkenan giler lah kat kasut nih...best giler kalau pkai....lembut jerr n comfort giler lah
but rege dia leh tahan mahalkan so ahkak dok ler pk² dulu....ckp kat prebetsabu kita jln² tgk yg lain dulu then boleh lah beli kan...skali lepas dah habs pusing terus excited nak gi terjah Harbour Town terus lupa lak nak gi beli nih....adoyaiiii

Pesal entah prebetsabu nih suker bebenor amik picca ahkak mcm nih....suka sgt amik gambar montotttt ahkak tau...isshhhhh

banyak giler gambar dok snap picca montotttt ahkak jer....segan lak ahkak nk tepek kat sini...huhuhu



haaaa nih lg satu yg ahkak berkenan kat pacific fair nih but tak terbeli...kesnya adalah sama terlupa nak beli...huhuhu

ni dah sampai kat Harbour Town dah nih....:)



ahkak boring perfume kat sini....murah² uols yg botol besar botol kecik botol sedang semua ada....yg botol xmasuk kat market mesia pun ada tau

ahkak borong xbanyak lah but ahkak suke giler ngan semua bau perfume yg ahkak beli tuh terutama yg curious dari Britney Spears tuh then lagi satu apa entah namanya but wangggggiiii semerbak uols....serius!






dah borong sakan kan.....bayar jgn wat² lupa plak...hahahaha

Kat Harbour Town ahkak borong lebih sket sbb xnak jadi mcm Pacific fair lagi tak sempat nak beli kononnya nak recce dulu lah survey yg lain dulu....hahaha nak sgt save the best for last kan...last² tak terbeli pun uols

So kat sini ahkak borong mcm² lah dah tau dah pasni xleh borong camni lagi...ahkak belanja beli blouse....cantik giler....puas hati beli.....beli tshirt....mcm² lg lah

dah penat jalan...kaki dah lembik rehat sat gi isi perut.....xde mende lain yer....kebab jerlah menunya...

Cuma yg kali nih best sket sbb ada nasi....heaven giler sesekali dapat makan nasik kat sana.....mana tak heavennya uols....sayur²...macam kangkung goreng belacan ke kailan ke kan kat sana RM16-18 sepinggan hahahaha....belom masuk lauk² lain lagi tuh...jadi i rela makan kebab jer hari² uols tak pun pekena je maggi yg bawak dari mesia tuh tak pun belasah roti jer pun dah cukup...hiksss


ni picca gediks weols berdua.....heheh actually manyak lagi yg gediksssss² nih bab biarler menjadi tatapan weols je kan....hiksss


yg nih plak prebetsabu ngan moto harley....huhuhu.....mat moto xperlah dia nak layan moto kan ahkak nak jd minah kete ler lepas nih...hahaha


next episode: ermmmmm xtau lah bila tgk mood rajin....ahaksss

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

2 Comments Uols:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

info ni sangat berguna...
thanx for sharing
n also thanx sudi layan pertanyaan kita kat YM..
:-)

El-Zaffril said...

Wah... sweetnye gambar last tu... eh... gambar abg nak dekat moto tu nampak perut plak... ke ilusi camera... ekekekekke

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!