Header

Tuesday, June 29, 2010

Foot Refleksologi


Lepas gi makan malam ahad lepas tuh kan, prebetsabu sebok ajak gi buat foot refleksologi lah plak. Katanya kaki dia tuh sakit sgt, almaklum jelah kan kuat sgt berjalan² kat negara orang kan....sight seeing lah bershopping² gan lah...segala bagaikan.....hehehe

Ahkak kalau boleh nak buat body massage jer terus kan but mengenangkan memalam buta dah spa/saloon mana yg bukak lagi kan so layan jelah skali drp xde langsung kan.

Saloon nih kat tepi jalan kat reko sentral je uols....betul² sebelah hotel reko sentral tuh. baru gak beroperasi nih about 1-2 months lah jugak. Ada dulu weols excited lah nk try sini kan skali g tanya belom bukak lagi.....hahahah. Gelojoh ke tak gelojoh weols berdua nih saloon tuh belom bukak lagi weols g terjah....wakakaka


Baru balik kan....so hubbyku memeriksa henponku.....hikssss. Katanya bukan tak caya just nak tau perkembangan....hahaha (ahkak mv tak kisah...coz mmg xde apa yg perlu disorokkan pun...hiksss)

Kat sini ada 2 jenis foot massage...yg satu tuh 30mnts kot dia buat semata² kat kaki jer then yg lagi satu foot n shoulder n kepala sket² for RM45 manakala yg first tadi tuh rm35 so weols berdua amik yg sejam terus lah.


Semua staff kat sana adalah diimport dari tanah seberang, Thailand ye uols bkn seberang indonesia ye ibu² bapak²...hiksss.

Dan pemakaian diorg adalah sgt seksi meksi semuanya. Baju² yg depa pakai adalah seperti tidak cukup kain di atas n jugak di bawah.....(ahkak tak rela nokss laki ahkak dtg sini tanpa ditemani oleh ahkak....huhuhu)


Ini adalah anak dara yg membawa diri sendiri semasa bonda dan walidnya dikerjakan oleh perempuan² thai itu...hiksss. But dia nih memang manja terlebih ala² nak dapat adik jer kan...sket² g menyeseh kat bonda kejap² dtg menyesehhh kat walid dia....huhuhu

Pastu mulut xleh dok diam, bonda ngan walid dia dok layan feel masing² (bonda dia dok godek dslr walid dia lah...dok meneliti piccas yg beribu lemon yg dibedik dan jugak dipetik oleh walidnya di 4 buah negara mat salleh itu) so yg melayan mulut dia yg bagaikan cendawan tumbuh slps hujan eh silap peribahasa lak bertih jagung manis tuh kan adalah dedua org tukang urut tuh yg agak pandai melayan kerenah dia...hiksss


Bila bonda mengadu sakit (penpaham jerlah thai style punya massage mmg a bit harsh kan) jer dia tgk ngan rasa confused n jugak rasa tidak puas hati.....(muka dia mcm nk g marah jer kat auntie tuh....heeyyyy apesal buat bonda/walid kita sakit....hiksss). Dia kan cepat risauuu sama cam walid dia...ahaksss

Inilah auntie yg pandai melayan karenah dia selama 1 jam++ tuh. Auntie lagi sorang yg urut walid tuh kurang friendly sket but pkai baju seksi giler....huhuhu but still ok lah pandai gak ler melayan.

Khusyuk melayan tv sesambil tuh. Owh lupa nk snap picca LCD tv depa, siap ada 2 lagi dlm bilik nih.....best!

Haaa nihlah auntie yg lagi sorang dia urut walid avin damia but bila pegang jer kaki prebetsabu dia dah mengomel² kata kaki prebetsabu dah bengkak (byk sgt berjalan kan) keras mcm batu katanya....huhuhu

Selepas sejam depa mengurut kaki, shoulder n kepala weols maka weols pun boleh balik n tido ngan selesa...:). Lega uols

Before balik silah lah membuat payment dulu ye. Habis xkan nk main belahhhhhhh je ye dakkkk....hehehe


Saje ahkak kasi peluang dua beranak nih bergambar....yelah kasi can memasing nak lepaskan winduuuu...selepas lama tak jumpe kan....hehehe. Lepas tuh weols trus balik umah ngan rasa badan yg selesa n tido ngan nyenyak.


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

4 Comments Uols:

Hezesuze said...

uiks rasa cam PS da gumiks sikit arr....huhu

masviona said...

heze, ye eh kak...hehehe saya nmpk dia cam biasa je...maintain encem...hahahaha

El-Zaffril said...

Awat tak biar avin buat foot massage sekali

masviona said...

el, dia buat gak....dia tolong auntie tuh buat kat bonda sama...lps auntie tuh buat step tuh dia pun ikut buat sama...bonda bg respon soh stop or gelak je kat dia kan....dia stop lah sat...hahahah

dh pesan awal2...avin budak2 xleh buat....hikssss

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!