Header

Monday, June 21, 2010

LIVE: Good Bye Paris, welcome Belgium n Netherlands.

Dah otw meninggalkan Paris..
Byk kenangan sini.. Byk gamba hahaha tp takde model cute si mv.. Yg ada hanya model tak siap.. Haha aku la tuh.

Cukup 2 hari d bandar paris, kami bergerak ke belgium dan terus ke netherlands, belanda.

Harini sepatutnya officially summer di eropah.. Tp iklim dunia dah lari.. Masih sejuk mencengkam tulang.. Forecast kata lg 3 ari baru panas sikit kat paris.. Around 27c.. Now around 11c.

Ish tak sabarnya nak wat entry dokumentari eropah!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

1 Comments Uols:

masviona said...

Selamat bergerak ke netherlands dear...moga kat sana pun u happy n enjoy always

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!