Header

Monday, July 12, 2010

11 Julai = Hari Mama n Safiyyah



hasil kerja keras tangan mv


11 June = hari ahad semalam adalah besday my mama aka mil (the best mil in the world....for me!) dah tu xde dah mak mertua lain kan selain drp dia....hiksss (insyaallah!)

So sebagai menantu hantu (i know my mama read this....mas menantu yg sporting kan mama....hehehe) aku telah menghadiahkan mama chocolate² kasih sayang di atas......hiksss. Special from heart wth luve gitu....hasil air tangan menantu femfuan mama sorang

Jadinya weols semua berkumpul di PJ untuk menyambut besday mama kebetulan plak mama share besday dia ngan safiyyah (cucu dia aka anak tuberose) jadinya semalam adalah hari jadi Wan Avin ngan Sepupu Avin lah.

Makanya weols pun buatlah potluck gathering di umah saje senang n jimat gitu kan....kek besday even bukan daripada secret recipe but sgt ler nyummmmmmmicius....hiksss (dh buring gak kan asyik cake from SR jer xde kepelbagaian kan....balik² dok ulang order menu yg sama jer....hikss)

mmg sedap kek nih...thanks to enzek yg sponsor cake nih...:)

seee!!! terlopong mulut dia....hahaha

Yang nih xyah cakap lah kan, avin damia yg lagi sebok nak buat cake cutting tuh compared to dedua besday girl nih (dia mmg hover ok....pantang tgk cake mesti excited....lol)....lepas tuh dia yg jerit paling kuat skali.....hahaha


so untuk dedua besday girl nih.....buat mama yg baru je lepas operation kat belakang tuh hope cepat sembuh....diberikan kesihatan yang baik, umur panjang n murah rezeki serta sentiasa dilindungi oleh Allah swt n teruslah menjadi ibu yg sangat sporting n baik n yg plng best buat anak² menantu n kami semua dan buat safiyyah pula moga membesar dgn cepat, sihat n kuat n menjadi anak yg baik n solehah buat umi n ayah serta menjadi kebanggaan buat kami semua.....Insyaallah.



Author's note: Mama dah claim adiah handbag yg weols janjikan......hehehe nnti dulu eh mama, mas n nas tunggu mama sihat betul² then kita g beli sesama...biar mama puas hati leh pilih ikut selera mama....mama that time klu nas xmoh ikut pun xper kita g berdua je....hiksssss (xikut xpe tp ongkosnye jgn lupa.....hehehe) gurau je b....b mana leh tak ikut...b kena ikut sbb klu b xikut v rasa tak lengkap n xselesa (sbb xde org nk tolong bawakkan handbag n barang² borongan) lol..........ammmmmpunnnnnn larikssssssss

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

2 Comments Uols:

prebetsabu said...

hehehe happy birthday buat mama tersayang n safiyyah yg mulut mungil macam angleina jolie itu!

ooo v nak b ikut tiap kal shopping utk bawak barang tu ek.. ehheeh nakal

Dee said...

happy birthday to ur mil..kek tu mesti sedap..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!