Header

Thursday, July 08, 2010

Anak Bonda yang Rajin


Ini bukan kes dera or kes memaksa rela ye uols. Ini adalah betul² punya ikhlas....hiksss. Tengoklahh avin damia rajin benar menolong bonda n walid dia skrang nih tetambah lagi apa² yang bonda dia nak buat semuanya dia nak tiru dan ikut buat gaya yang sama.


Bonda dia tgh memasak kat dapur, Walid dia lah yang kena mengangkat n menyidai kain kat ampaian (angkat n sidai jerlah......lipat!!! kirim salam....hahaha). So memana yg dh kering tuh (kain basuhan dihari yg lain lah tuh) kasi angkat dulu kan.

Avin damia lak sebok menolong melipat kain² (actually semuanya panties n underwear....lol) yg dah diangkat oleh walidnya tuh

Dia lipat² (lipat ikut style dia lah) then dia susun tinggi²....siap tepuk² lagi uols kengkononnya nak kasi susunan tuh lurus n tersusun rapi lah....hahaha


Memula aku heran tau, walid dia tgh menyidai kain kat belakang yg dia lak diam je kat living hall kan, tv terpasang tp xdgr lak suaranya. So aku pun g ler intai n tengok slow². Yelah risau kot dia buat benda yg bukan²........main gunting or mende² tajam ke, main minyak gamat ke apa ke kan. Skali tgk dia tgk kusyuk dok lipat kain....hikssss


Bangga sat dpt anak dara yang rajin......hehehe. Jgn rajin nak memain je lebih sudahhhh ler n harapnya sampai bila² pun maintain rajin n pengemas gitu....insyaallah.

Anak bonda n walid sure leh jadi yg the best punyeeee.....insyaallah.


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

4 Comments Uols:

Cik Wanie said...

uish rajinnya avin,
nanti kena mintak bonda beli hadiah nie,
hihihi.....

dah panjang dah rambut si avin nie,
yelah,
kita pun dah lama x jumpa kan:)

shaliza said...

rajin nya dia...
sure bonda dia kena wat keje double pasni.

masviona said...

wanie, hehehe dia mmg rajin...rajin menyepah pun ye gak...hahaha

haah wanie tulah dah lama giler tak jupe kan

shaliza, hehehe sudah tentu...hiksss...tp xleh wat depan nnti nnti dia bising nape sepah2 kan yg dia dh kemas...lol

Cath J said...

ala cayanggg... rajin nyer your princess.. ^_^

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!