Header

Tuesday, July 13, 2010

Avin & Senggol-senggolan.

hikss.. sebelum apape, izinkan ahkak gelak dulu yee..
tak puas gelak lagi ni !!


ngeeee.. ngeeeeeee...

kelaka ok tgk avin damia bersungguh² terkedek² pi naik atas stage sendiri just utk join artis joget atas stage!
Memulanya dia tgk ada sorang buda ni elok je si Mamarina ni inviite naik stage pastu joget².. haa.. apa lagi.. terus avin mintak keluar dari stroller dia n menonong je anak bonda ni g naik stage sendiri².. hamboii avin!

Weols agak terperanjat tetiba tgk avin damia berani je gi nai kstage tu.. igtkan dia nak turun from stroller tu nak joget kat situ² je alih² selamba je dia naik stage..
so masa dia pi naik tage tu mmg memori dalam kepala weols je la.. ahkak mahupun prebetsabu mmg tak menjangkakan tindakan avin tu.. so tak dpt la nak snap gamba or video..
memula ahkak isau gak tetiba dia nangis ke apa ke atas stage tu so ahkak dah standby la nak pi amik dia turun..
sekali.. haa kau......... malu² tapi mahu gitu!

terus PS kuarkan henpon n snap video..
tgk la tu avin galak joget lompat².. tapi tangan totappp duduk dalam mulut..
pe'el avin ni, kalau dia malu, dia akan cover muka dia ngn tangan dalam mulut camtu lah..

adoii la anak bonda ni.. u steal the spotlight from mamarina n the ohers tau! ehehhehe
nasib baik dia malu² tapi mau.. di buatnye dia main selamba je, mau dia gelek gerudi tau!
kat umah kalau kita mintak dia joget, memang dia joget gelek gerudi seksi tau!

takpe lah avin.. bonda n walid tak kisah masa kecik² ni avin nak joget ke apa ke..
tapi walid n bonda dah sound avin awal².. dah besar nnti jgn nak ngengada pi joget sana sini!

weols sebenarnya bangga with avin damia.. she really have the courage!
ahkak tingat lagi zaman ahkak kecik²... nak pegi depan crowd camtu, ishh.. mmg jgn harap la ahkak akan gi even gi sekadar utk berdiri.. oooo.. tak berani occay! hiksss

moga avin sentiasa dapat devlop perasaan berani mencuba sesuatu yang baru..

nak tgk video dia berjoget bersama mamarina? ngee....
kat belakang dia artis² lain tgh layan joget poco poco dgn lagu dangdut... ada khai, rosma, salima ngn siapa ntah lagik ahkak tak perasan.. mata weols mmg dok tertumpu pada gelagat avin je.. hiksss !




MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

3 Comments Uols:

kumichan said...

hahahha Avin...Avin.... berani betul dia...kalau anak saya..dah meraung dah kat atas tu

ArELeEz said...

cayalah avin..! bravo2.. hiks..

Cik Wanie said...

hebatlah Avin,
mmg sgt2 berani okeh,
i likessssss;)

nasib abik dia x buat poco2 kan:)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!