Header

Monday, July 19, 2010

BERTUKAR..... !

Helmet ni sejak zaman student lagi ni!
Masa tu aku pakai modenas kriss..
Klu kira dah 12 tahun dah umurnya!
Dah expired dah pun helmet ni.. Patutnya kene tuka baru.

Tapi sentimental value la kat helmet ni..
Sayang gille nak buang.. Masih dipakai hingga arini..
Dari kriss bawak ke 125z now bawak ke JerkahSerakah..

Dek kerana cat dia dah uzur n byk sgt calar balar, so kita kasik makeup dia sikit..
Kasik dia flat black..

Dah nampak macam baru.. Yeay!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

3 Comments Uols:

mida said...

waaa...
berkilat uwhh..

prebetsabu said...

aik? berkilat ke?

eh flat black camna lak leh kilat...
itam mati solid.

;)

SyuQ said...

selagi boleh guna, kita guna jer. modify lebih kurang bg lawa... x membazir

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!