Header

Thursday, July 15, 2010

CR's Free Gift

free gift???

Idak ler free sgt pun coz kita dah berbelanja ratus² barulahh leh dapat bendalah nih ngan freee katanya....hiksss

Last sunday ahkak tukar purse baru (purse lama elok je lagi) tp sbb berkenan sgt ngan design baru nih kan dah lama dh dok tercari².....smpai termimpi² lah (yg ni mv tipu!) hehehehe....ok² idak ler sampai termimpi² tp teringat² lah jugak kan.

Actually ada satu lagi brand yg saya berkenan, sembonia. Disebabkan itu jugaklah saya ulang alik ke outlet carlo rino n sembonia nih sebanyak 2 kali....means saya kena turun naik escalator sbnyk 4 kali....hiksss

Ok memula mcm nih sy lebih berkenan ngan design CR nih but rege dia mahal banyak dr yg SB punya kan jadi saya mcm bercadang nak angkat SB jerlah at the first tuh sbb kat SB tuh ada warranty selama 6 mnths n discount up to 20%-30% lah if im not mistaken dan yg CR nih plak pasal dia new arrival jdnya discount dia hanya 10% (itu pun sbb sy member CR kan so layak utk dpt 10%) lepas puas pikir punya pikir saya pun ajak prebetsabu naik balik gi ke outlet CR then malas nak pk² lagi dah alang² prebetsabu pun cakap dia berkenan yg CR maka saya pun terus buat payment lah 10% pun 10% lah kan

Sebab saya pk, sekurang²nya bila sy beli CR nih even mahal sket sy leh kumpul point utk melayakkan saya dpt lg 1-2 thn keahlian percuma...hiksss. Lepas bayar baru ler SA tuh explain so far point terkumpul sy dah ada 860++....yeaayyy!

Then dia kuarkan bendalah nih then ckp, if pembelian up to RM200 onwards customer akan dpt multipurpose bag nih free.

Saya dlm hati ckp wowwww!!! cantik juga kan......terus tersenyum simpul sambil dlm hati berbisik...alhamdulillah nasib baik saya dh buat keputusan yg betul...hiksss

leh jadi panjang camni

n leh jugak digayakan kecik camni bila bawak barang sket jer

So malam ahad tuh saya tido ngan lena dengan hati yang girang kerana telah berjaya membeli satu barang yg mmg saya dh aim lama ditambah dpt plak barang free yg boleh tahan juga cantik n berkualiti gitu.



Author's note: Just reminder utk diri sendrik...Hari ahad tuh jugak merupakan hari pertama saya menggayakan clutch from LV...eva damier namanya yang telah dibeli oleh prebetsabu dari paris....owhhh alhamdulillah bahagianya rasa hati. Thanks B....terima kasih kerana susah payah ngan Q yg panjang b sanggup belikan jugak utk v...sgt2 v hargai...tqtqtq abang!



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

2 Comments Uols:

lily lotus said...

memang berbaloi :)

xhah ibrahim said...

klau warranty beg tgn bler claim utk ape erk...huhu..mean klau koyak ke...huhu~

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!