Header

Tuesday, July 27, 2010

Foot Patch



kaki yg kat tgh tuh saje je menyelit dia xde pakai pun....tp dia yg hover mcm dia lak yg pakai....hahaha

Sejak 2-3 hari lepas weols memalam pakai bendalah nih..foot detox patch yang ala² kinohimitsu tulah kan.

Untuk apa?? tentulah tujuan dia untuk membuang toksin kan dah namanya pun pelekat kaki penyah toksin kan...hehehe

Tapoi sebenarnya yang nih bukan brand kinohimitsu pun sbb tuh aku kata ala² kan yg nih beli ngan opismate je coz dapat murah....hehehe

Pakai bendalah nih agak cool gak ler senang kan pelekat je kat kaki then kita leh tido jer pastu bangun pagi leh tgk hasil mcm mana hitamnya patch kita tuh...hhuhuhu.

Tahap kehitamannya sudah tentulah merujuk kepada tahap toksin dlm badan kita kan......huhuhu

yg nih mv punya...huhuhu. Prebetsabu punya dia patch terus buang....xsempat ahkak nk snap picca nye

Masa first day pakai badan agak terasa mcm panas semacam lah macam nak demam pun ada....huhuhu then second time tuh mcm dah biasa je xde apa dah agaknya toksin dlm badan dah banyak keluar lah tu kan....kalau betul alhamdulillah syukur. Sekarang nih umur dah meningkat so kenalah jaga kesihatan sket kan.....:). Apa kata survey????hehehe


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

5 Comments Uols:

Hezesuze said...

uiks skrg sana sini promote produk nie....haruss cuba nie...

Dee said...

dulu pakai gak..skrg ni mcm malas..tp bagus sebenarnya nih..

masviona said...

hezesuze, owh yeke kak xtau lah plak...hiksss tp best gak ler apply nih

masviona said...

Dee, ada yg murah n senang nk dpt itu yg saya beli sis...opismate jual..:)

Cath J said...

Muktamad!!.. :)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!