Header

Thursday, July 22, 2010

LIVE: Biarlah kami membawa haluan sendiri...

Memang sedih.
Siapa maukan perpisahan..
Apatah lagi dikalangan yg disayangi.
Tapi semua adalah ketentuan Illahi..
Kita hanya merancang..

dalam hidup pasti kita akan diduga.
Walau mcmmana utuhnya kita, namun perpisahan tetap menjadi risiko dlm perhubungan.

Tapi...

Jangan panik.. Rilek..
Ngeh3 bukannya pisah apa pun..
Weols laki bini n anak terpaksa pisah sat je..

Mv ke jakarta.. Aku ke bera n cameron dan avin ke selayang umh kakak mv.

Hehehe.

Terpisah sbb tanggungjawap kerja.
Mv ada meeting kat site d jakarta..
Aku patutnya jd Mr Mama tp last minit dpt panggilan dari Jpj negeri ada meeting penyelarasan di cameron.. Dan bera pun panggil gak g tpt dia..

So terpaksa tumpangkan avin d selayang wat seketika..

Perpisahan sementara je..
Ngeh3...

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

2 Comments Uols:

Hezesuze said...

haishh propa jek....ingatkan ape tadi...xpe ler berpisah coz memasing terikat ngan tanggungjawab keje kan...

time muda2 nie ler carik duit2 byk2 tuk saving masa tua...huhu

masviona said...

Heze, huhu tulah ps ni propa je...

betul tu kak time muda ni lah kta nk carik rete kan

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!