Header

Friday, July 16, 2010

LIVE: Bila wehhhh bilaaa?

Bila nak ada masa senggang untuk update dokumentari aussy?

Bila nak ada masa senggang untuk update dokumentari europe?

Bila nak ada masa senggang untuk update diari kisah Team Mv.com?

Bila nak ada masa senggang untuk ride?

Wehhh byknye bila weeehhhhhhh..

Tapi come to think about it, itulah namanya hidup kan? Xkan pernah habis dgn segala macam tugasan.
Dulu time kecik2 rasa 24jam tu macam lama je.. Petang2 main basikal dari jam 6pm sampai 7pm tu waahhhh lama betul rasanya.. Now sejam tu mcm xde apa tup tup dah sejam... Ye dak?

Sangat teringin nak teruskan diari n dokumentari..
Tapi nanti lah ek?
Even skrg ni pun aku xde d kl.. Kene g perak n kedah plak melebarkan market.. Doakan aku dapat pikat hati bakal client ni ye!

*ada 1 lagi bila yg aku tak sabar nak tunggu - Bila lah kete baru nak sampai? Ekekekek...

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!