Header

Thursday, July 29, 2010

LIVE: Breakfast saya ada apetizer !

Korang makan bekfas ada x hidangan pembuka selera?
Haaa ni nak riak takbur sat hihih..
Breakfast kat kg ni ada appetizer!

Cekodok cucur durian lagi!
Main dish lak nasik with laun udang petai..

Fuhhh kenyang la smpi ptg..

*ni sure mv jeles ni mak mertua saya layan saya 5 star.. Masak makanan peberet saya lak tuh.. Hihi

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

2 Comments Uols:

masviona said...

cekodok cucur durian...owhh bestnya. Udang petai pun best jugak...huhuhu

Cath J said...

uh tak pernah rasa lah...mcm sedap je... ^_^

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!