Header

Wednesday, July 07, 2010

LIVE: Caesar Salad Pakcik Kenny

Now tgh makan kat kenny rogers roasted kat Sunway Pyramid.

Avin Damia xberapa sehat smlm batuk2 lemah satu badan smpai kepagi dok tampal cool fever kat kepala bangun2 pg td dah ok. Macam dah kebah je coz mlm td dah muntah 2-3 kali dah.

Pg td ingat nk bawak dia dtg PJ melawat Wan dia yg kena operate semalam tp tetiba je meragam tak nak mandi pastu nak g skool lak...huhu

So drp dia meragam baik ikut je apa yg dia nak...anta dia g skool dah alang2 malam td dah mintak EL ngan bos so bonda n walid dia cepat2 siap utk settlekn semua hal yg nak disettle kan before gerak g melawat mama lak.

Perihal mama lak, doc kata insyaallah ptg ni dah leh kuar but kena banyak rehat lah ofkoz kan.

Tapi ada lg satu berita tak besttt nye, td kak ija ada sms prebetsabu ckp Afiq (kazen lawan bertomoi avin damia) still kene tahan ward lg sehari sbb disahkan dijangkiti virus epstein barr virus (ebv). Moga cpt recover afiq darwish!

Sent via BlackBerry from Maxis

Camna?

2 Comments Uols:

Cik Wanie said...

dah lama wanie x pi pekena kat kenny rogers,
ingat lps sembuh dr sakit nanti,
nak ajak mama g sana lah,
rindoo nak mkn kat situ...

hurm~~~

masviona said...

cik wanie, jom wanie jom....sakit apa eh wanie?

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!