Header

Wednesday, July 14, 2010

LIVE: Doraemon yg Berlip lap lip lap

Hehe...belon doraemon ni beli smlm. Masa bawak my ayah minum2 makan2 kat Restoran nasi ulam smlm tu sempat la singgah kat bazar malam bangi kat depan tu kan.

Jalan punya jalan bila avin damia nmpk je belon doraemon tuh terus lepaskan tgn dr pimpinan ahkak terus berlari g amik doraemon nih. Bonda soh tukar amik yg miniey mouse kaler pink paun x nak uols...huhu

Dapat tu trus happy tak sudah meloncat2 siap bawak tido tau mlm tadi...saba jelah tau.

Balik skool tadi sebok ajak bonda naik atas, ingtkan nk wat apa ghopernye nk ajak naik g amik belon doraemon ni lah kat master bedroom....huhu

Ni tgh dok kendong kehulu kehilir tau dia nye doraemon tu...hiksss. Dah tu happy ler dia main kan siap leh ketuk2 lagi...lps dh ketuk2 kuar lah lampu kelip2 dia tu...hiksss. Suke lah dia!

Pandai betul la penjual tu jual benda2 yg leh buat budak2 meraung kalau tak dibeli oleh parents memasing kan amik course pediatrik agaknye penjual2 ni dulu kan...hiksss

Sent via BlackBerry from Maxis
Camna?

1 Comments Uols:

fndrocka said...

itu baru budak2..yg dah besar ni pun meraung/tak tidur malam kalau tak dpt beli blackberry/IPHONE dan lain2..iye tak

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!