Header

Wednesday, July 21, 2010

LIVE: GCB McD

Ceo Mv.com kita ni dh selamat sampai d jakarta ptg td dan kabarnya now dorang otw ke magga dua utk jenguk2 shopping! Huh..

Aku arini kebizian mengejar org itu turun naik tangga itu ini xdan pun nak singgah opis! Huh..

Lps amik damia td terus aku dating ngn dia.. Ceewah..
Tempat nak amik hati si dia tentulah McD kan?
Baru aku tau now dorang ada menu baru..
GCB.. Grilled Chicken Burger
Burger ngn daging peha ayam yg dibakar..
Ok la tp kurang mengenyangkan plak compare BigMac huhu..

Jap lagi nak shoot ke selayang!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

4 Comments Uols:

SyuQ said...

berbanding kenyang ngn sedap, mana lebih utama. he he he

Hezesuze said...

kene tnggu lagi seminggu baru leh try makan burger ni coz baru cabut gigi tadi...uwaaa!! sakit siut

nUR_rOsALiNdA said...

sedap kan..
rasa cam ayam honey gitu

prebetsabu said...

syuq.. antara sedap n kenyang, aku pilih kenyang lagi kot! hehehehe

kak heze.. ahhaha makan bubur je la kak oi... ngeh3

rosalinda... sib baik kali ni ko takde panggil aku kak kan mala kan.. eh rasa ayam honey ke? dia ala2 pedas gak ada blackpepper kot but sedap mmg sedap!

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!