Header

Tuesday, July 06, 2010

LIVE: @ Hospital Assunta

Malam semalam dpt sms frm kakak bgtau mama kene g cek d hospital ada ketumbuhan kat blkg badan dia

At first ketumbuhan tu kecik je.. Dh bertahun ada dah... Lama2 dia membengkak n sakit..

Tadi g hospital n Dr. tahan n soh operate asap.
Dalam 15min td mama dh masuk ot..
Dlm 2jam settle

Now kami with abah sume amik kesempatan isi perut dulu sementara mama di bedah.

Moga semuanya berjalan lancar tanpa ada komplikasi lain... Amin

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

3 Comments Uols:

El-Zaffril said...

Haish... hati mesti tak tenang kan...

rasp said...

smoga everything goes smoothly and your mom have a speedy recovery!

mummysyafie said...

semoga semua berjalan dengan lancar..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!