Header

Saturday, July 24, 2010

LIVE: Last day Cik City reporting for duty.

Semalam dpt call from dealer kete.. Katanya order kete baru weols maybe dipercepatkan..
Mulanya depa kata kete baru hanya boleh dideliver end of august but now katanya sume jalan lancar so early august kete sampai..

Satu sudut mmg hepi la kete baru cepat dpt..
But 1 lg sudut sedeyyy gak sbb kene surrender Cik City dah untuk inspection n pass pd secondhand dealer..

Maknanya secara rasmi today is the last day Cik City akan berkhidmat utk Team Mv.com
Jap lg dh nak htr City kat dealer..

Thanks a lot Cik City..
Ur service for d past 5years is highly appreciated.
Moga dpt tuan baru yg dpt menjaga dgn sempurna..

*Cik City juga telah memainkan peranan dlm membesarkan avin damia.. Cik city lah kenderaan yg telah membawa avin damia keluar dr hosital setelah dilahirkan menuju ke rumah.. Segala kenangan with city akan dirindui....

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

4 Comments Uols:

cikmin said...

wah..kereta baru OTW...kereta apakah itu?

masviona said...

Cikmin, krete apa...hehe.kita tggu n lihat saja...:)

aRjuna said...

let me guess...

Encik Accord kot...keluarga H nie...betul tak?

prebetsabu said...

kih kih kih.. wahh arjuna membuat cubaan ek..
kalau nak kata keluarga H.. napa Accord? napa tak civic.. crv.. freed?

kih kih kih...

biarlah rahasiaaa kih kih kih.. jgn maraaaa

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!