Header

Friday, July 02, 2010

LIVE: Paparich = Old Town White Coffee??

Baru 1st time ni weols terjah restoran paparich yg baru dibuka kat bangi ni.

Masuk2 je tgk staff yg majoritynya org myanmar.. Dah rs lain dah..
Tgk menu.. Aikkk...
Even rasa sambal dia sebijik mcm kedai lg satu tu.

Teori aku... Adakah tokey otwc buka restoran baru bagi menggantikan imej otwc yg dh tercemar itu?

Tapi.. Ada sijil halal...

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

1 Comments Uols:

Cik Wanie said...

wah,
skg nie kat bangi pun dah ada papparich,
hebatttt:)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!