Header

Monday, July 05, 2010

LIVE: Patching the patch.

Malam ni aku buli viona hahaha...
Tapi aku tau viona wat dgn penuh keikhlasan sbb dia nak husband dia hepi.. Bila husband dia hepi tentu dia pun hepi..

If viona suke kumpul fridge magnet bila travel, aku plak suke kumpul patch tempat yg dh di jelajah utk dijahit pada vest or jacket..

Hehe..

More updates full story later2 ye!

Thanks mv!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

3 Comments Uols:

Cath J said...

yer tak yer jugak.. kumpul patch bun best... tak pernah terlintas di hotak aku.. :)

(Tapi nak patch mana eh... tak pe... keep on collect fridge magnet je lah...)

El-Zaffril said...

Wah... baiknye kak mas... hua hua hua...

masviona said...

cath j, hehehe mas pun lg suka collect fm but xpe lah mas support je dia suka collect patch lak...:)

El, hehehe support el....hiksss

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!