Header

Sunday, July 25, 2010

LIVE: Pizza Delivery

Akibat best sgt dok bermalas2 an kat umah makanya weols calling2 aje dominos pizza utk antakan dinner weols. Dinner awal sket la malam ni

Hari ni dok hbs masa ngan keje2 mendobi je...laundry dr pg smpai ke tghr...huhu. Dah tu last week pnya baru yg travel ke perak n kedah pn xhbs mendobi kan ini tambah lak ngan baju2 yg kat jakarta n kat pahang...huhu

Lepas penat mendobi weols satu famili tertido bangun2 tido haruslah perut lapa kan itu yg tingat nk makan je nk kuar anak dara tu masih lena lg so order delivery je senang...:)

Jemput makan lah semua ye...:).

Sent via BlackBerry from Maxis

Camna?

3 Comments Uols:

nUR_rOsALiNdA said...

Sama cam kita..kalau bermalasan tu, mmg call delivery je la kerjanyer..hehehehe`

mummysyafie said...

kat putrajaya ni, dominos je ado. kalau ada mekdi n kepci ok gak

masviona said...

nur, kan mala kan...senang sket...hiksss. Dasar M betul lah kita nih kan...hehehe

mummysyafie, sama lah nor kat area umah mas ni pun dominos je yg ada mcD xde coz dia based on no phone umah katanya x cover...huhuhu. kepci xtry lak tp rasanya mcm xde je...huhuhu

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!