Header

Monday, July 19, 2010

LIVE: Puzzle smbl Makan

Skrang dia sebok dok menyanyi sambil tgn dok ligat susun puzzle ni hope dia leka sampai makanan weols smpai...hahaha

Avin Damia skrang ni pndai betul, asal nk kuar umah kita sebok capai handbag dia pun sebok lah nak bawak bag dia

Kadang capai backpack dia kadang nk bawak wristlet dia...huhu. Macam2 dia isi dlm tu...huhu...sebok macam mak nenek...kdg2 nmpk gak mcm princess dok bila sebok ngan bag2 dia tu...kdg2 kalut nk angkut bear skali...hahaha

Cepatlah makanan smpai...leh makan ngan khusyuk sket...hahaha

Sent via BlackBerry from Maxis

Camna?

4 Comments Uols:

*ayu the sun* said...

budak skrng dah pandai bawak baggage gak.. huuhhu

masviona said...

ayu, tulah dia ayu....yg tak tahan pndai lak nk tukar2....mcm kita gak...hr nih yg bawak yg a esok nk bawak yg b lak....hiksss

Hezesuze said...

like mother like doter gtew...hahahaha

masviona said...

heze, hehehehe...begitu kah???hiksss

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!