Header

Saturday, July 24, 2010

LIVE: Rendang pengubat hati lara.

Ubat apa paling mujarab utk ubat jiwa kita2 para wanita? Ngeeeee..
Dah tentu lah shopping! Ahaks..

Hati ahkak sedikit terguris la uols..
Eh bkn sbb PS yg guris.. Hikssss..

1st pengguris hati ahkak is kerana weols terpaksa say goodbye to Cik City.. Dah selamat dah..

2nd pengguris is barang2 yg ahkak hajati sume dh xde stok! Geraaammm tau!

Dah alang2 xdpt beli brg tu so weols pun g la mkn utk mengubat jiwa nan lara... Hahaha ahkak mmg sedikit hoverrrr...

So weols mencari kedai laksa shack.. Tapi nan hadoo dh kat midvalley ni.. Dah tutup kot?
Makanya the chicken rice shop sajorkk lah.. Ngee

Ada menu chicken rendang... Best!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

4 Comments Uols:

Cath J said...

sokong!! shopping lah pengubat hati lara seorang wanita.. (Tapi poket kena penuh)... ;-p

masviona said...

Cath j, kan shopping terapi minda...hehe

Xpe klu xde duit kita shopping mcm org xde duit klu time ada kita shopping byk2 sket...hehe

mummysyafie said...

kalau tgh lara..pastuh poket penuh lak..shopping mmg tak hingat. lepas memborong..perasaan jadi gumbira kan..kan..kan..

prebetsabu said...

Hihi pompuan seronok n puas dpt shopping..
Laki lak sronok n puas dpt ride moto huhu give n take sure balance! Laki lyn ks pompuan hepi n vice versa :)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!