Header

Saturday, July 17, 2010

LIVE:Mee Udang Port Well

Lepas ke kulim weols terus gerak ke sini kuala sepetang aka port well semata2 utk pekena mee udang yg dikatakan glemer lah kat sini

Ni tgh tunggu order ni, air dh smpai dah. Tak saba ni nk merasa kesedapan mee udang ni...udang celup tepung n segala bagai mak nenek udang lagi ni

Lepas ni balik kita kasi rest cukup2 dah sakit dh badan ni...tetambah prebetsabu lah kan, ahkak kan co pilot je kan...hiksss


Updates: hehehe akibat drp multitasking....mulut bercakap...mata memandang tapi tngan dok menekan keypad henpon maka weld telah di spell kan sbg well oleh diriku ini...nasib baik ada reader yg prihatin....thanks to arjuna...:)


Sent via BlackBerry from Maxis

Camna?

3 Comments Uols:

zino said...

mana mee udang dia ? tak nampak pun hehe

arJuna said...

bro..ejaan salah tu..

Port Weld...(bukan Port Well)...

by the way ..aku suka baca blog travel ni...

kalu rajin..jenguk2 la blog travel kitaorang kat sini :

cik-anne.blogspot.com

masviona said...

zino, kang dh ckp makanan blom smpai lagi....hiksss

arjuna, ni bkn bro nih sis....hiksss. ooo thanks sbb betul kan xprasan lak maklumlah multitasking katanya...hiksss

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!