Header

Tuesday, July 06, 2010

Looney Tunes Bag



Ini dia muka our little princess yg happy dpt bergaya ngan barang baru dia....hehehe. Dah ler kat dalam kedai tuh xleh dok diam tau smpai 3 air kotak ditibainye....hahaha.

Staff sana lak suke melayan dia, maklumlah weols nih kiranya customer terakhir dia smpai weols kuar baru lah depa sesiap nak tutup² pintu....ahaksss

wallet prebetsabu yg semakin nipis....huhuhu. Hover budget nak beli yg anak terbeli yang bonda skali...kena lak yg bonda lagi mahal....ahaksss. Xperla bonda cover belanja harian sampai akhir bulan ye....hikssss

Last staurday weols masuk kedai Tomei nih memula niat nak beli utk anak dara tuh ler sekali terbeli utk bonda dia jugak....ahaksss.

Emas mahal oooh skrang nih 1gram = rm151 kot huhuhuhu, tp xperlah nak wat camne kan terpaksa gak beli kalau dah nak tuh kang klu tunggu² pun tak sure esok lusa camne kang lagi naik mencanak lagi kang lagi lah tak termampu kan....hehehe

Malam tuh manyak gak yg aku powww sa tomei tuh....ngeee. Memula masa bayar yg avin nye part dapatlah pen n jugak bag kecik (dia ckp xleh bg lg dah coz aku bargain rege giler²....hahaha) maklumlah that day kan ada 2 org tukang pujuk rayu mintak kurang sapa lagi kan ahkak ngan my mamalah kan....hiksss.

Pastu masa buat payment tuk part yg aku lak pun sama dpt pen dpt bag n bekas yg so cute disamping dpt bag Loooney Tunes nih lah....itu yang avin damia happy tak terkata tuh...happy sungguh dia malam tuh.


Kalau tak caya haaa tgk aksi dia memperagakan bag baru dia nih. Tak kasi org lain pegangg tau....dia jer yg boleh pegang org lain semua dia marah kalau pegang ckp "tak bolihhhh avin punye naaaa"

So ahkak pun kasi can lah mem kecik tuh catwalk ngan bag baru dia malam tuh....hahahaha. Uols nk tau bangun² tido pagi ahad tuh terus tanya mana bag skool dia.......hiksss


Walid dia bergaya ngan tshirt paris n kasut dr london......lol. Tak boleh blahhhh ok....hiksss


Picca² aksi dia nih manyak lagi but terasa sedikit kemalasan ahkak nak menguploadnye.....huhuhu. So uols layan jer yg ini ok.....hiksss


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

3 Comments Uols:

El-Zaffril said...

Sexy perut lelaki itu... auw auw auw

masviona said...

El, mmg sexy pun el...hikss

prebetsabu said...

el eles ngn perut aku ek.. :P

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!