Header

Wednesday, July 28, 2010

MV's Hanbag Organizer



size dia tak kecik tak besar....just nice gitu

Lama giler kot mv dok idam² kan bendalah nih. Puas lah dok merenggek² kat prebetsabu cakap brkenan lah nak beli ler apa semua kan nasib baik tak beli thru online. Actually mv mmg tak suka online shopping nih (agak kureng minat lah) coz for me if saya nk beli sesuatu biar saya leh tgk in real live saya leh pegang² gentel tgk kualiti macam mana dulu kan tapi mandangkan on that time (maybe ada but sy jer yg xtau kan...susah nk dpt lah) bendalah nih xde jual lg kat kedai² n mall² mcm biasa nih itu yg tak nyempat² nak beli on9 gak tuh....hehehe.


Ada ritu jupe kat web sampai kan rm100++ depa jual uols, dh pakat² dah ngan opismate sini sorang nak beli bila jupe nanti kan. Pastu dpt tau lak bendalah nih ada jual kat Street Market, the curve kan every week dok plan nk gi sini tp tak menjadi² coz 2-3 minggu berturut² asyik xde kat KL je kan...huhu tetiba masa shopping kat jakarta ritu nak beli benda lain sekali ternampak benda nih terus rembat uols masa tuh yg ada cuma 3. Green color mcm nih 2 n lagi satu ada kaler pink.

So xmoh pk panjang beli terus satu utk diri sndrik then plan ngan member esok pagi nak g lagi skali coz flight tghr so sempat lah shopping sat coz mall tuh (Block M Square) dekat je ngan hotel yg weols stay nih...Hotel Gran Mahakam (dgr criter drp staff sana, Dato CT nurhaliza klu stay jakarta mmg suka dok hotel nih) so ahkak g shopping jalan kaki jer lah...hehehe

Skali uols nan adooo sempatnya tau, esok pagi dah bos tau xde xtvt kan bos ajak masuk opis lak kat sana....adoyaiiii melepas peluang ahkak nak shopping hbag organizer nih lagi...n sian member kat opis tuh xdpt belikan utk dia. Dia hantu pink so kalau belikan utk dia tuh sure melompat kegirangan dia tuh....ahkak dh siap sms dia dah ckp jupe bendalah nih....pity lah kawan ahkak sorang tuh...huhuhu


So now hanbag ahkak mv kiranya very well organized lah nih.....hehehe maklumlah dah ada handbag organizer lah katakan...hiksss....so uols bila lagi???


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

10 Comments Uols:

alamfanacinta said...

cantekkkkk sgt kak...~

masviona said...

fana, thanks dear...kualiti dia not bad juge...:)

Dee said...

cantek..kaler green dia pun cantik..

atty's said...

canteeekkkkk..sgt..mas..lagi kaler ijo ..memang cantek..

Hezesuze said...

kaler ijau lak tu mmg sesuai ngan jiwa mas kan...hehe

SyuQ said...

klu iolls pki beg ni, of course org sekeliling duk mengata. bkn sbb jeles. tp confius; laki ke pompuan dia ni. he he he

Anonymous said...

mas.....leleh air liur nak gak.Mano den nak carik nihhhhh


alina

Kancilbiru said...

cantiknyaaaaa....design pun nampak organize la..:)

prebetsabu said...

Hihi lps ni sng la bila nk tuka henbeg! Bwk kuar je bende alah ni ttansfer ke henbeg lain.. Cepat n ringkas! Bagus2...

lily lotus said...

wahh..not bad :)...lebih organizelah hidup mas lepas ni..hehe

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!