Header

Tuesday, July 20, 2010

Nak Tengok Udanggggg?



haaa nampak tak udang dlm mee tuh??????

Sbb ada yg tanya ok sbb tuh ler aku wat n3 nak show udang² nih semua. yelah kat sini ritu kan live n3 so idak ler sonang nak meletakkan gambar segala mcm kan. Dah wat n3 pun pakai email jer pastu type lak kat henpon je (bukan beriitam jer boleh henpon lain pun leh gak tau) dulu² ahkak kan pakai e66 pun boleh gak tau janji pndai setting (caranye uols terjah balik n3 tutorial oleh prebetsabu yg ajar psl benda nih semua) pastu nak select picca (if nk letak lebih dr 1 ler) kena select ngan turutan yg terbalik yg paling lates dok bawah skali (mmg dlm beriitam mcm tuh dianye susunan bila nk select picca tuh) jadinye mls lah ahkak nk pilih sesatu drp beratus2 picca yg ada dlm memory card tuh kan....huhuhu

ok nih zoom in sket kasi uols meleleh ayaq liuq.....klu terliuq jugak ha gi ler serbu warung Pak Hashim...Mee Udang special....kat Port Weld tuh ataupun nama dia skrang Kuala sepetang kan


Selain drp mee udang, mlm tuh rombongan cik kiah weols ada gak yang mengorder nasi goreng udang ngan mee goreng (yg ini xde udang pun coz niza my sis alah ngan seafood nih)....n semuanya lazat² belaka...Alhamdulillah syukur.

n depa lak tak loket....bukan kedekut taik idung masin lah udang tuh bukan 1, bkn 2 n bukan 2 depa letak banyak lah jugak.

Udang pun yang fresh....n segar dari laut gitu bukan yg jenis dibela punya....so weols pun makan ngan berselera sekali lah...nyum nyum.....syukur ngan rezeki malam tuh n terima kasih pada abg long ku yg telah membayarnye...hiksss.


Author's note: kualiti picca adlh kurang memuaskan kerana menggunakan kamera tepon ditambah plak diwaktu mlm kan coz ahkak malas nak kuarkan digicam memandangkan avin damia yg lasak tak henggat dah melasak pastu nak terberak lah apa lah....huhuhu

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

2 Comments Uols:

Hezesuze said...

mak aii besonye udang tu mas....huhu

masviona said...

heze,besar n fresh gitu kak...syok makan

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!