Header

Tuesday, August 03, 2010

Avin turns 3 this Friday

tak saba rasanya nak tunggu avin damia pandai membaca and paham apa yg dia baca..
nak je soh dia khatamkan segala kandungan masviona.com ni sejak tahun 2004 lagi..
biar dia tgk camna susah senang bonda n walid dia sebelum kehadiran dia dalam keluarga mv.com!

dan kalau dia dah bole baca nanti, harap dia baca entry ni..
ni entry nak mintak maaf kat avin damia..

jumaat ni, 6 ogos 2010 adalah hari ulangtahun kelahiran dia yg ke 3.
tapi.. sampai ke harini walid n bonda tak sempat pun nak arrange apape party utk avin..

we are soooo sorry tau avin..
bonda n walid sedikti kekalutan la lately..
byk bende nak settle..

but walid n bonda tak lupa pun ttg birthday avin.. cuma maybe tak dan nak wat sambutan je..
hope avin paham ek..
nak wat belated pun payah gak sbb ext week nye dah puasa pulak..

tgk la camna nnti ek avin..
kita celebrate just the 3 of us pun syiok jugak kan...
mmmm...

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

1 Comments Uols:

Hezesuze said...

eh eh buffday avin same date ngan buffday akak ler....huhu

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!