Header

Tuesday, August 24, 2010

berbuka di bilik ais

Arini sampai umah dah lewat sebab keluar dari opis pun lewat..
Makanya bila dah lewat ni mmg kalut la nak prepare buka.

Amik avin di nusery then terus cari kedai makan..
Ingat nak pi makan kat JM Beriani House tapi dorang wat set buffet la plak!
Napa ek kebanyakan restoran wat set buffet plak..
Harga range rm30-rm60 sekepala..
Macam xberbaloi la..
Bulan posa ni nafsu je lebih.. Bila dah suap nasik 2-3 suap sure dah rasa kenyang!
So rugi aa rasanya nak amik buffet.. Unless la ada event apape.. Sambil makan sambil sembang2..

So last2 dah tatau nak pi makan mana..
Singgah je la ke kedai ice room ni..
Memula igtkan diorang jual barang2 unsur ice je..
Hahaha rupanya ada gak la nasik n spaghetty.. Eh variety menu dia..

jom pekene ice room!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

4 Comments Uols:

mummysyafie said...

dah tiga kali gi sini mas..kali pertama ok..kali kedua spagetti lambat sampai. kena repeat order sampai 3 kali baru dier org faham. kali ketiga..aiskrim yang weols order datang dalam keadaan dah jadi air..

kalau nak gi..better duk bawah. jangan duk atas..kat atas service nye lembab. pastuh ada sorang waiter tu macam kurang ajar..main hempas kerusi..sudu campak2 camtu je

CathJ said...

bilik ais.... tekejut gua....hihihihi

prebetsabu said...

mummysyafie.. tu iceroom branch mana? weols g yg kat bangi.. eh iceroom byk branch ke?

cathJ.. haha.. direct translation baa..

overall, makan kat ice room ni just so-so la. smlm order black pepper chicken rice.. yg dia hidang just plain rice with fried chicken n black pepper sos pastu ada sikit timun... ceh.. igtkan nasik ayam.. klu camtu ubah la menu tu tulis black pepper chicken WITH rice..

mv makan spaghetti.. nampak ok.. normal saje..

kalau nak kenyang leh makan situ.. but kalau nak nikmat makan, tak berapa nak recommend la

~~Ciklinn~~ said...

hihii nama restoren tu mcm dia jual semua berasaskan ais kan...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!