Header

Monday, August 23, 2010

Gediksss ngan Calculator


Jom layan aksi² gediks lagi mengeletis Avin Damia nih....huhuhu.



Dia nih kan mmg pantang nampak weols pegang camera mcm² aksi dia leh buat dlm masa beberapa saat je pun....hahahaha

Yang lagi xleh blah skrang nih asal nampak something je terus ckp......

"bonda/walid faster² amik gambar bonda/walid"

Serius masa first time dengar dia ckp nih kan nak tergelak pun ada tau masa tuh akhir bulan lepas lah, weols kan ada event family day anjuran office last month kat A Famosa Resort, Melaka. Kiranya hnmpir 300-400 org gak kot keluarga besar company weols dok berjimba di melaka ritu (dah tuh staff dlm 150++ campur spouse + anak² lagi kan)


Ni kejadian kat mana dah entah dah terlupa dah ahkak tau...dia nih lagi satu kesukaan dia kan dia suka sangat main ngan calculator xtau ler pasal apa dari dia kecik lagi.

Asal jupe calculator jer mesti dia excited semacam pastu entah apa dia tekan² sambil ckp² gaya kononnya dia macam bz gilos lah dok wat kira² tuh....hahahaha

Agaknye dia terkenan kot coz walid dia nih teringin sangat anak dia nanti dah besar leh ganti YM Tan Sri Zeti Akhtar Aziz jadi Gabenor Bank Negara Malaysia gitu kan.....hahaha walid dia mmg hoverrr hoccay....ahaksss



aksi gediks dia nih kan ngalahkan model majalah mangga je nih...hahahah. Owhhh xkoser makkk nok kalau dia besar nnti jadi model majalah mangga tuh....huhuhu....mintak² jauhkan lah...:)


ini lah muka anak dara yang suka main calculator buto ....hikssss


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

2 Comments Uols:

prebetsabu said...

muke dah comeyyy.. tapi... itu tangan aaaaaaaaaa penuh bekas gigit nyamuk!

avin ni kulit tak brapa elok bila kene gigit semut or nyamuk je pastu dia plak suke garu2 keruk2 habis itam2 jd bekas kudis..

spoil la avin.. tak cantek aa pompuan kulit byk bekas2 ni

:(

KM said...

baguihla kecik2 dah belajar main calculatorbuta hehehe silap...calculator....

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!