Header

Tuesday, August 31, 2010

Jom Berbuka @ Manhattan Fish Market

Now team mv.com ada kat midvalley. Before kuar umah td dh kol sesiap rest fishy Man utk buat reservation la coz dh tau dh kalau xbuat confirm full house kan

Actually kuar ni pn bkn sbb apa pn weols nk g amik langsir yang dah ditempah utk raya ni. Separuh dh siap tinggal sprh lg yg kena amik lain.suppose ahad lps dh leh amik but time tu weols membz hal lain so postpone la

Ni hr ni pn patutnya prebetsabu kena berbuka ngan client but last minit cancel lak tu yg dpt merewang rini ni.

Owh td bertembung ngan redmummy la.aku tgh ralit cuci mata tgk blouse2 tetiba disapa lembut oleh seseorg...sori kak red xsempat nk sembang lelama

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Camna?

4 Comments Uols:

CathJ said...

apasal tak hambik photo ngan red?? hehehehhehe....

masviona said...

CathJ,
hahaha...lupa langsung..dok borak² sat apa yg patut...itu ini itu ini...then memasing blah coz dh ada hal lain kan

Anonymous said...

kelam kabut dok cari baju raya.. kang melepas. hik hik hik...

~budak hensem~

rasp said...

mana2 restoran kalo tak reserve mesti fullhouse kan...
wah dua blogger famos bertembung tapi pics takdak ye hehehehe

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!