Header

Monday, August 30, 2010

Kiss Kissing Kisses.....Hiksss

Anak dara nih memakai baju kesukaannya....antara baju² kesukaan dia

siap pesan sohh snap picca dia....hahaha
Bonda ambik gambar bonda!

Dia sgt bijak tau bila dia nak kan sesuatu then org mintak dia kiss, laju je dia tp klu situasi normal kan jangan harap kita nk dapat kiss dia. Dia rimas kot xbrape suke bila org hug n kiss dia...gomol2 nih tapi itu yg bonda di suke buat kat dia....hahaha

Asal geram kat dia je suka benar gomol² n kiss² dia......suka sgt...hiksss. Ni jom tgk turn dia lak kiss weols...hiksss

kiss walid....walid dia tersengih smpai ketelinga nih....lol

time nih dh prasan, wife dia snap kan so terus control macho kan....waka waka

time dia kiss bonda....golappppp je....ahaksss

Maklumlah snap pkai henpon je kan....hiksss...oowwhhh xde apa yg lebih membahagiakan n menceriakan serta mengembirakan hidup kita selain drpd berada disamping insan² yg kita sayangi kan....betul tak uols???



Author's note: i love both of them very much....so strong!



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

3 Comments Uols:

viruspadu said...

comellllllllll

masviona said...

vp, nisa n anoi pun comellll giler....:)

rasp said...

so sweet, precious moments gitu kan :)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!