Header

Monday, August 02, 2010

Live: Imigresen Kajang

Hari ni bangun pg2 terus ke imigresen kajang nak settlekn urusan pasport anak dara weols tu yg dh tertangguh berbulan2 dah tu...huhu

Penat balik dr melaka berfamily day smlm masih terasa lagi but nk wat camne kan cuti nk simpan utk raya nnti so mls lah nk apply2 cuti lg...huhu

Ni ada masa sket amik la kesempatan g wat pasport utk avin damia ni nnti bila weols nk g memana senang sket leh trus booking utk dia kan...hehe

Utk kanak2 for 5 years only RM150 je.Memula ingt fee dia sama ngan adult punya kan so cdg nk wat 2 thn jelah skali half dr rege adult kan so terus proceed utk 5 yrs la

Ok lah nnti2 smbg now tgh tggu que utk buat payment ni.bubbye!


Sent via BlackBerry from Maxis

Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!