Header

Friday, August 06, 2010

Live: Ini Kerja Avin Damia

Tu dia...ghoper stereng terbaru Mr Triton weols...jambuuu tak...hiksss

Nasib baik bonda cepat tersedar tau. Klu idak hbs satu kete nih penuh ngan sticker pooh...hahaha

Habis hilang kegagahan n keganasan mr triton di mekap oleh anak dara weols...ahaksss

Memula ahkak prasan satu jer sticker dia pelekat kat situ yg ada word wood toys tuh kan pastu ahkak soh dia buang dia nangis2 nk tampal lagi satu....huhu

Dah ler habis kat baju n seluar weols dia nk pelekat ngan sticker ni....ahaksss

Ni keje dia malam tadi mandangkan kang tgh mlm semlm tuh nk celebrate besday dia ahkak layankan ajelah uols...besday girl kan malas lah ahkak nk spoil mood dia...hehe

Nasib lah sticker ni jenis yg xtinggalkan kesan pelekat bila bukak...hiksss

Haiii la anak....anak...pepepun bonda n walid syg giler kat avin...:)

Sent via BlackBerry from Maxis

Camna?

2 Comments Uols:

Hezesuze said...

ooooo anak2 akak tampal gak sticker camgitu tapi kt almari baju dowang ler...kt kete??? no no no..huhu

Cik Wanie said...

cantik apa kak letak sticker tue,
nampak kelainan skit,
hahaha:)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!